• Članstvo

Postani član/ica PD Janez Trdina Mengeš!

Hribi in gore so zelo lepa kulisa, ki vzbujajo občudovanje, in so v spremstvu izkušenih vodnikov še boljše in lepše doživetje.

Vsi, ki bi si radi članarino uredili na društvu in medtem še rekli kakšno o vremenu, ste januarja in februarja 2024 vabljeni v naše prostore, vsak ponedeljek od 17:00–19:00.

Ljubitelji spletnih nakupov, pa lahko članarino plačate kadarkoli tudi direktno na spletnem naslovu Planinske zveze Slovenije, preko povezave clanarina.pzs.si.

Naše društvo združuje navdušene planince, ki uživamo v raziskovanju narave, spoznavanju novih ljudi in obiskovanju lažjih slikovitih poti in zahtevnejših razglednih strmin. Poleg izletov in tradicionalnih pohodov (Trim, Trdinov in Martinov pohod) organiziramo tudi taborjenja, zimovanja, ustvarjalne delavnice in občasno tudi potopisna predavanja.

Ne glede na nadmorsko višino znanja in izkušenj, pri nas dobiš vse potrebne nasvete in informacije. Z včlanitvijo pa si zagotoviš tudi nezgodno zavarovanje in številne popuste. Zato vabljen/a, da se nam pridružiš.

V primeru morebitnih vprašanj, pa je podpredsednik društva Miro Šusteršič (041 809 862) le en klic stran.

Srečno!